ABOUT ME FASHION REVIEW TIPS TUTORIAL AI SHOP RESIPI DISCLAIMER

Saturday, 22 July 2017

BESTFRIEND FOREVER CONTEST BY AI

Bismillahirrahmanirrahim.



Assalamualaikum and hye readers~

Hari ni dalam sejarah ai nak buat contest. Nervous tau. Yelaa, ai pun tak sure ada tak orang nak join ke tak. Hehehe! Tapi tak apa lah. Sebab dah niat kan, so ai buat juga lah. Contest apa tu? Haaa korang baca cara nak menyertai contest ni dan syarat-syaratnya di bawah. 👇


22 July - 13 August 2017


Apa yang perlu korang lakukan?

>> Korang kena buat entri yang bertajuk CONTEST BY AI: BESTFRIEND FOREVER <<
>> Copy and paste banner di atas dalam entri korang dan backlink ke page ini <<
>> Korang kena cerita apa sahaja tentang BFF korang kat dalam entri tu <<
>> Cerita yang menarik akan dipilih sebagai pemenang <<


Apa syarat-syaratnya?

>> Korang kena ada BFF dan kalau boleh tag BFF korang dalam entri tu lagi bagus <<
>> Kena follow blog ceritaaisyaismail dan google+ AisyaIsmail <<
>> Kena juga follow instagram @byaisyaismail <<
>> Tinggalkan komen di bawah beserta link entri dan instagram korang <<


Apa hadiahnya?

TEMPAT PERTAMA : RM30
TEMPAT KEDUA : RM20


Kalau dah buat semua perkara yang dinyatakan di atas, korang dengan rasminya sudah menyertai pertandingan ini. Korang cerita lah perkara atau pengalaman menarik dengan BFF korang tu. Atleast adalah idea korang nak update entry kan. Lepas tu kalau ada rezeki terus dapat duit. Tak banyak pun tetap rezeki juga kan.


Ai memang suka baca blog. Dengan itu ai sendiri yang akan memilih pemenangnya. Tarikh tutup penyertaan 13 August 2017 pada pukul 23.59 p.m.


Haa.. Yang join tu, sama-sama lah kita bertegur-sapa dengan semua peserta. Mengeratkan lagi sillaturrahim antara blogger di samping kita ada ramai kawan baru.

70 comments:

  1. All the best, nnt kita join ya..

    ReplyDelete
  2. done follow here and IG ravishingobsession :D
    Follow back tau hihi good luck yang join!

    ReplyDelete
  3. Wahh menarik.. hmmm~ fikir dulu nak crita apa ya? haha

    ReplyDelete
  4. Hehehe.. ada 3 minggu nak pk tu..

    ReplyDelete
  5. Done join the contest.

    Link: http://hanaqueenstation.blogspot.my/2017/07/contest-by-ai-bestfriend-forever.html

    IG: hanaqueenstation

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you for joining and good luck dear..

      Delete
  6. e'in join taw ai.. :)

    http://thatsomine.blogspot.my/2017/07/bestfriend-forever-contest-by-ai.html

    ig: farrahinalif

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you for joining and good luck dear..

      Delete
  7. Insha Allah, nanti akan join tapi takde akaun IG bleh ke..?

    ReplyDelete
  8. https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/07/contest-by-ai-bestfriend-forever.html

    ig : @7kecik http://www.instagram.com/7kecik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you for joining and good luck dear..

      Delete
  9. Saya nak join tapi saya tak bole follow blog ni...huaaaaaa

    ReplyDelete
  10. In Shaa Allah join. contest dah menarik. cerita mcm tak menarik. hahahahahaha. i'll try my best. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe takpe asalkan ada cerita dah ok sangat..

      Delete
  11. Bukan biasa biasa punya nember. Cerita dari darjah 5! https://saintiskuno.blogspot.my/2017/07/contest-by-ai-bestfriend-forever.html?m=1

    Btw,sori takde ig nak follow. Disqualified ke? Haha.

    ReplyDelete
  12. yay join! http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/07/contest-by-ai-bestfriend-forever.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you for joining and good luck dear..

      Delete
  13. Saya join heheeh

    http://budakpeliksstory.blogspot.my/2017/07/contest-by-ai-bestfriend-forever.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you for joining and good luck dear.

      Delete
  14. Ohhh lupa letak ig - anisfhna :)

    ReplyDelete
  15. Saya join..

    http://eyma0913.blogspot.my/2017/07/contest-by-ai-bestfriend-forever.html

    Ig : eyma_balkish

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you for joining and good luck dear.

      Delete
  16. bismillah...join http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2017/07/contest-by-ai-bestfriend-forever.html ig :queridoame

    ReplyDelete
  17. bismillah...join http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2017/07/contest-by-ai-bestfriend-forever.html ig :queridoame

    ReplyDelete
  18. Bismillah..


    Saya join ya

    nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2017/07/contest-by-ai-bestfriend-forever.html?m=1

    Ni link dri hp...klo link blog sye dh komen kt chatbox awk..lately ni ad masalah nk tingglkn komen


    Ig. queridoame

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai dah dapat link cuya.. =D thank you for joining and good luck dear.

      Delete
  19. salam balas kunjungan sis... all the best sis :)

    ReplyDelete
  20. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/08/contest-by-ai-bestfriend-forever.html?showComment=1501654631529#c7699292818086468396

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you for joining and good luck dear.

      Delete
  21. menarik tp otak dh tepu pulak ni..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheh.. kena fresh kan balik ni..

      Delete
  22. Assalamualaikum . Wani join (:

    http://www.syazwanizunidan.com/2017/08/contest-by-ai-bestfriend-forever.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you for joining and good luck dear!

      Delete
    2. Maaf , lupa nak tinggalkan nama instagram , hehe

      syazwanizunidan .

      Delete
  23. join support :)

    https://eyranasrin.blogspot.my/2017/08/contest-by-ai-bestfriend-forever.html

    ig: znmz_

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you for joining and good luck dear!

      Delete
  24. Saya join

    http://misspurple17.blogspot.com/2017/08/bestfriend-forever-contest-by-ai.html

    IG : nrulafiqah17

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you for joining and good luck dear!

      Delete
  25. JM JOIN

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/08/contest-by-ai-bestfriend-forever.html

    ReplyDelete
  26. JM JOIN

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/08/contest-by-ai-bestfriend-forever.html

    IG : JMBELOGS

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you for joining and good luck!

      Delete
  27. Join :)

    https://aninashyqinlife.blogspot.my/2017/08/contest-by-ai-best-friend-forever.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you for joining and good luck dear!

      Delete
  28. baru nak paste link ni, adekah masih available..tapi nak paste jugak...

    http://dariilhamkehati.blogspot.my/2017/07/contest-by-ai-bestfriend-forever.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Of course.. contest berakhir dua hari lagi.. Thank you for jining and good luck dear.. =)

      Delete
  29. Saya join http://penselduabee.blogspot.com/2017/08/bestfriend-forever-contest-by-ai.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you for joining and good luck sis.

      Delete
  30. Sempat lagi ke kalau AMERZING nak join nih????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masih sempat lagi. tarikh tutup 13rd August 2017 tepat jam 11.59pm..

      Delete
  31. alhamdulillah done follow semua syarat. elsa join!

    http://elsaalicious.blogspot.my/2017/08/contest-by-ai-bestfriend-forever.html

    username ig: @shaaireen_

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you for joining and good luck dear.

      Delete
  32. joined

    https://makbapakkauhijau.blogspot.my/2017/08/contest-by-ai-bestfriend-forever.html

    https://www.instagram.com/norahwaxbyadila/
    https://twitter.com/deylapopo94

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you for joining and good luck dear.

      Delete
    2. thank you sebab sudi share rezeki :)

      jgn lupa baca story dila tauu

      Delete
    3. Mesti baca punya.. hehehe.. =D btw thank you for joining and good luck dila.

      Delete

Janga lupa untuk tinggalkan komen =D

Copyright © 2015 AISYA ISMAIL - All Rights Reserved - Template by Aisya Ismail