THANK YOU CIK NI3ZA - Aisya Ismail

Monday, 11 September 2017

THANK YOU CIK NI3ZA

Assalamualaikum and hye readers~


Haa.. jarang-jarang tau ai nak sebut nama pada post title. Ke ni first time? Kalau betul first time, untung lah cik ni3za ni ye. Hahaha!


Dalam bulan july haritu ai ada join segmen yang dianjurkan oleh cik ni3za di blognya  http://thisni3zahata.blogspot.my/.  Ai terpilih antara sepuluh orang yang bertuah yang tersenarai dalam bloglist ni3za. Wah jarang-jarang perkara macam ni terjadi. Ai ni tak bertuah bab-bab lucky draw ni. So setiap kali join contest / segmen yang diundi secara ikut nasib, memang susah lah nak menang. Bila diumumkan sebagai sepuluh orang yang bertuah, ai hanya mampu bersyukur.


Tiba-tiba cik ni3za umumkan pula nak beri hadiah misteri kepada dua orang yang bertuah, dan salah seorang nya adalah ai. Wow! Macam tak percaya. Lepas tu ai dah lupa pun pasal hadiah misteri tu. Sampai lah hadiah tu sampai last week. Memang misteri sungguh. Hadiah tu ada dalam post box tanpa disedari oleh sesiapa. Thank you cik nieza. Ai dah display pun gift tu kat office.


Butterfly cannot fly. Comel! Dapat terus display. Hehehe!


Thank you cik ni3za!

10 comments:

Janga lupa untuk tinggalkan komen =D