SHOE CITY MALAYSIA - Aisya Ismail

Friday, 28 July 2017

SHOE CITY MALAYSIA

Assalamualaikum and hye readers~

Pernah dengar tak jenama atau pernah tak masuk kedai yang bernama Shoe City? Mengaku cepat! Ai percaya ada di antara readers blog ai yang tau tentang Shoe City. Tapi lagi ramai yang tak tahu. Tidak lah famous macam brand yang famous, tapi still ada peminatnya yang tersendiri.






Shoe City ni sebenarnya kedai kasut. Mestilah kedai kasut, dah nama pun shoe kan! Haiyaaa. Ai suka shopping kat Shoe City ni. Kenapa? Sebab harga dia mampu milik dan quality ok.


Kebanyakan kedai kasut Shoe City ni terletak di dalam Aeon Mall. Antara lokasi Shoe City adalah di:

  • Aeon Mall Metro Prima, Kepong
  • Aeon Mall Bandaraya Melaka
  • Aeon Mall Bukit Indah, Johor Bahru
  • Aeon Mall Station 18, Ipoh
  • Sunway Carnival, Pulau Pinang
Terbaru, Shoe City bakal buka cawangan barunya di Aeon Mall Bandar Dato' Onn, Johor Bahru.






So far, Shoe City tidak ada sebarang website rasmi. Facebook or Instagram ke belum ada lagi. Coming Soon, kalau dah ada insyaallah ai akan kongsikan dengan semua. Stay tuned guys!


Jom lah beramai-ramai serbu Shoe City ni. Ai yakin harga dia mesti mampu milik untuk korang juga. Design dia? Terdiri dari kasut lelaki, perempuan dan juga kanak-kanak. Ai suka. Ai sendiri ada beberapa koleksi kasut daripada Shoe City. Memang berbaloi-baloi.

16 comments:

  1. first time dgr...kalau gi nnt leh la usha

    ReplyDelete
  2. menarik tapi mmg xde kat kawasan jajahan sy ni...nak pergi Kepong hadoii jauh nauu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama lah.. kalau terkeluar kawasan je boleh singgah-singgah..

      Delete
  3. U pernah masuk shoe gallery under parkson tak? Harga start dari reasonable price gak hingga yang tak mampu lah..haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat avenue k ke?? kalau yang tu belum pernah lagi.. boleh cuba nanti..

      Delete
  4. Replies
    1. tak famous.. tapi one of my favorite.

      Delete
  5. Sejujurnya tak pernah dengar pun....Boleh lah nnti nak usha2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang tak famous. Tapi ok lah.. menarik..

      Delete
  6. Pernah pegi AEON Ipoh for a few times tapi tak perasan pon and tak pernah dengar. Tapi selalu masok sini cari makanan je lol. Macam banyak je pilihan, menarikk.

    // afifahaddnan

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas ni boleh lah tengok-tengok.. tapi kat aeon Station 18 tau..

      Delete
  7. First time dengar pasal Shoe City ni. Macam banyak jugak pilihan yang ada tu. Boleh lah nanti pergi yang dekat Kepong ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa pergi lah. Harga berpatutan tau.

      Delete
  8. Jauh2 location ya. Aeon shah alam xde?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aeon Shah Alam tak ada mama. Kalau ada mesti selalu ai pergi.. Hahaha.

      Delete

Janga lupa untuk tinggalkan komen =D